Christian Siegers, solution architect

"Rubicon biedt mij de mogelijkheid mijzelf verder te ontwikkelen."

Christian Siegers

"Overstappen naar Rubicon is een beslissing waarvan ik geen spijt heb. Ik wilde mezelf heel graag verder ontwikkelen als Solution Architect én verbonden blijven met de techniek. Binnen Rubicon krijg ik die ruimte. Enthousiasme delen is een belangrijke drijfveer voor mij, binnen Rubicon heb ik veel gelijkgezinde collega’s. Voor mij een win-win situatie."

Cloud en architectuur

"Ik heb een passie voor cloud en architectuur. Niet vreemd dat ik gevraagd wordt en de ruimte krijg om me hiervoor verder in te zetten. Binnen Rubicon ben ik onder meer verantwoordelijk voor de focusgroepen Cloud en Architectuur. Tijdens deze focusgroepen wisselen we maandelijks kennis uit met collega's. Leuk om mijn collega's te enthousiasmeren voor nieuwe onderdelen van Azure en architectuur gerelateerde zaken!"Terug naar het overzicht

Een greep uit onze vacatures

Gezocht:

Microsoft private cloud architect

Je levert advies van hoge kwaliteit rondom Microsoft-technologieën, -producten en -oplossingen op het gebied van applicatie en infrastructuur deployment en beheer in zeer diverse klantenomgevingen.

Lees meer
Gezocht:

Solutions architect

In deze rol adviseer je klanten van Rubicon rondom applicatiearchitecturen en de implementatie daarvan. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van oplossingen op basis van .NET, SharePoint 2013, Office365, Azure PaaS en SQL Server of andere Microsoft-producten.

Lees meer
Gezocht:

Enterprise architect

Als sparringpartner voor IT-Management en directies van grote en middelgrote organisaties, adviseer je over innovaties van vandaag en morgen en hoe deze kunnen helpen om strategische bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Je geeft organisaties inzicht in de mogelijkheden om ICT op een hoger niveau te krijgen en helpt hen het rendement op technologische investeringen te vergroten.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer