Michiel Rozema, principal business analytics consultant

"Meewerken aan het worden van de beste Microsoft data analytics partner in Nederland."

Michiel Rozema

“Acht jaar lang was ik bij Microsoft verantwoordelijk voor BI, maar wilde inhoudelijker met data analytics bezig zijn. Bij Rubicon vond ik een groep professionals en een organisatie met ambitie. Als principal consultant bouw ik mee aan het waarmaken van deze ambitie: de beste Microsoft data analytics partner in Nederland worden! Zelf ben ik specialist in Power BI en business analytics. Het leuke van Rubicon is dat er echte experts rondlopen in allerlei aspecten van het brede vakgebied data analytics. We leren continu van elkaar en zijn samen in staat om de moeilijkste klantvragen te beantwoorden. Dat maakt Rubicon een inspirerende omgeving!”

Hét handboek voor Power Pivot

Michiel Rozema is één van de auteurs van het Handboek Power Pivot. Power Pivot is hét gereedschap voor Business Intelligence voor Excel-gebruikers, maar vormt ook het hart van Microsoft Power BI. Eerder verscheen van zijn hand het praktijkboek Power Pivot in Excel.

Handboek Power Pivot


Terug naar het overzicht

Een greep uit onze vacatures

Gezocht:

Enterprise BI consultant

Je vult een zeer veelzijdig takenpakket in met strategische impact op de organisatie van onze opdrachtgevers in de zorg-, logistieke- en opleidingensector, zakelijke dienstverlening of bancaire/verzekeringswereld. Je adviseert, maakt architectuur en realiseert van technisch en functioneel ontwerp tot BI-oplossingen.

Lees meer
Gezocht:

Database architect

Je houdt je bezig met advies over en ontwikkelen van database-oplossingen. Je bent een expert in SQL Server en past jouw expertise toe om voor klanten een optimaal werkend dataplatform te realiseren en in stand te houden.

Lees meer
Gezocht:

End-user BI consultant

Je vervult een belangrijke rol tussen IT en de business van onze opdrachtgevers. Vanuit je technische expertise geef je advies over en ontwikkel je BI-oplossingen. Je bent de vraagbaak voor business analisten en geeft trainingen binnen je eigen vakgebied.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer