Data analytics

Maak jij het verschil met data?

Data heeft al alle antwoorden in zich die nodig zijn om de business te verbeteren. Maar de antwoorden zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Met data analytics wordt data inzichtelijk en getransformeerd in kwalitatieve en kwantitatieve informatie waarmee organisaties hun performance kunnen meten, sturen en voorspellen. Organisaties hebben steeds vaker enorme hoeveelheden data van een grote diversiteit van bronnen tot hun beschikking. Het gaat steeds meer om het bedenken van slimme algoritmes die op basis van deze data kunnen voorspellen wat de verwachting is wanneer een bepaald event zal plaatsvinden. 

Uitdagende projecten bij de top 200-bedrijven in Nederland

De projecten op het gebied van data worden steeds complexer en de onderliggende technologieën veranderen snel. De data analytics-consultants acteren per definitie op het snijvlak van business en IT en hebben brede, diepgaande kennis en kunde van het vakgebied in combinatie met goede consultancyvaardigheden. Je werkt samen met senior collega’s aan uitdagende projecten bij de top 200-bedrijven van Nederland. 

Met de laatste technologie innovatieve oplossingen realiseren

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team met kennis op het gebied van datawarehouse- en Data Vault-technologie, reporting en analytics en big data. Een team met gedreven collega’s die net als jij erg enthousiast zijn over het werken met data. Rubicon biedt jou de uitdaging om met de laatste technologie innovatieve oplossingen te realiseren. Afhankelijk van de klantcasus wordt een combinatie van technologie ingezet met SQL Server, Power BI en Azure Cortana Intelligence suite.

Specialiseren in een voor jou nieuwe technologie

Je krijgt de ruimte om je te verdiepen en te specialiseren in een voor jou nieuwe technologie. Denk hierbij aan specialisatie op het gebied van Hadoop, Realtime BI, IoT / Stream Analytics, Data Vault, Machine Learning, Power BI of ETL/ELT. Samen met collega’s neem je deel aan een studiegroep gericht op een bepaalde technologie of volg je (online) trainingen.

Een greep uit onze vacatures

Gezocht:

Business Intelligence consultant met Power BI ervaring

Je vervult een belangrijke rol tussen IT en de business van onze opdrachtgevers. Vanuit je technische expertise geef je advies over en ontwikkel je BI-oplossingen. Je bent de vraagbaak voor business analisten en geeft trainingen binnen je eigen vakgebied.

Lees meer
Gezocht:

Dataplatform architect

Je adviseert over en ontwikkelt data platform-oplossingen. Je bent een expert in (Azure) SQL server, hebt al ervaring opgedaan met Azure Data Lake en bij voorkeur ook met Azure Analysis Services.

Lees meer
Gezocht:

Business Intelligence consultant

Je vult een zeer veelzijdig takenpakket in met strategische impact op de organisatie van onze opdrachtgevers in de zorg-, logistieke- en opleidingensector, zakelijke dienstverlening of bancaire/verzekeringswereld. Je adviseert, maakt architectuur en realiseert van technisch en functioneel ontwerp tot BI-oplossingen.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer