Cloud & Services

Altijd in de wolken met Rubicon

Cloud heeft een belangrijke verandering in de ICT gebracht die nog iedere dag aan kracht toeneemt. Clouddiensten zijn direct beschikbaar, onbeperkt schaalbaar en alleen voor het gebruik wordt betaald. Hierdoor kan veel sneller en flexibeler worden gereageerd op de continue veranderende vragen van de business. We weten allemaal dat cloud de toekomst is en dat Microsoft met Office 365 en Azure één van de grootste spelers wordt of eigenlijk is op dit terrein. Ook wij zetten zwaar in op cloudtechnologie omdat we geloven in de voordelen die dit onze klanten biedt. Wij zijn altijd bezig met innovatieve technologietoepassingen. Technologische innovatie zit in ons DNA.

Of het nu gaat om public cloud, private cloud of een hybride combinatie van on premises en cloud, onze consultants voelen zich prima thuis in deze dynamische, zeer snel veranderende wereld. Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat zij feilloos de weg weten in cloudmodellen als Iaas, Paas, en Saas. En als het gaat om de implementatie en integratie van clouddiensten van Microsoft zoals Azure, Office 365, PowerBI, CRM Online en SharePoint Online weten onze cloudspecialisten altijd de beste oplossing te realiseren. Ze behoren tot de top waar het gaat om expertise en ervaring.

Vanwege onze focus op cloud is het niet voor niets dat deze onderwerpen als een rode draad terugkomen in de verschillende competenties binnen Rubicon. Op zoek naar een werkomgeving waarin je met de nieuwste cloudtechnologie innovatieve oplossingen realiseert voor aansprekende klanten? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Een greep uit onze vacatures

Gezocht:

Microsoft private cloud architect

Je levert advies van hoge kwaliteit rondom Microsoft-technologieën, -producten en -oplossingen op het gebied van applicatie en infrastructuur deployment en beheer in zeer diverse klantenomgevingen.

Lees meer
Gezocht:

(Cloud) Infrastructuur architect

Jouw rol is het vertalen van klantwensen naar kwalitatieve en pragmatische voorstellen die als totaal in een project kunnen worden uitgevoerd en in beheer kunnen worden genomen.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer