Development

Bij Rubicon blijf jij ook in ontwikkeling

.NET

Development is een belangrijke core-competentie voor een system integrator zoals Rubicon. Alleen al omdat het zo veelzijdig is en altijd wel in een project naar voren komt. Of het nu gaat om nieuwbouw, migratie of integratie, met .NET is elke ICT-oplossing te realiseren. Wij werken uiteraard met de nieuwste technieken in combinatie met een Agile/Scrum-aanpak waardoor we snel en regelmatig werkende (deel)applicaties aan de klant kunnen opleveren. We acteren meestal op het snijvlak van business en IT waardoor onze consultants een brede, diepgaande kennis en kunde van het vakgebied hebben die verder gaat dan alleen softwareontwikkeling. Goede consultancyvaardigheden zijn daarbij net zo belangrijk als technische know-how. Het goed met de klant kunnen communiceren in begrijpelijke terminologieën en het vertalen van een concept naar een goed werkende technische oplossing vereist dat onderwerpen zoals bijvoorbeeld architectuur, performance, security, schaalbaarheid en onderhoudbaarheid geadresseerd worden. Dat zijn dan ook dagelijkse activiteiten voor onze professionals.

Office 365, Dynamics CRM en SharePoint

Wij helpen graag onze klanten het beste te halen uit hun Microsoft-producten zoals Office 365, SharePoint en Dynamics CRM. Van strategisch advies, architectuur, functionele inrichting tot het installeren en beheren van een complexe SharePoint- omgeving bij de klant zelf of op Windows Azure. Bij Rubicon staat het werken volgens Microsoft best practices en het volgen van de P&P hoog in het vaandel. Het realiseren van oplossingen ‘met’ en ontwikkelen ‘tegen’ deze Microsoft-producten vergt een uitgebreide kennis van de mogelijkheden van de platformen. Projecten draaien daarom altijd in multidisciplinaire teams die samen de klant van A-Z ondersteunen. We weten wat de klantvraag is en stemmen onze oplossingen daar maximaal op af. Waar we ‘gaten’ ontdekken, vullen onze specialisten die aan met een maatwerkoplossing. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kijken naar de roadmap zoals Microsoft die neerlegt. Deze kennis vertalen wij niet alleen naar een helder advies voor onze klanten, maar we bereiden ons ook voor door deze op te doen. We werken daarom graag met de nieuwste technieken en versies van de Microsoft-producten en weten hoe we oude kunnen migreren. Bij Rubicon sta je niet stil.

Een greep uit onze vacatures

Gezocht:

.NET beheerder/developer

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van .NET-applicaties van onze klanten. De te beheren .NET-omgevingen zijn erg divers en zorgen daarom voor veel afwisseling en uitdaging in je werk.

Lees meer
Gezocht:

CRM Dynamics/.NET consultant

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitbreiding van de CRM-omgevingen van onze klanten. De te beheren CRM-omgevingen zijn erg divers en zorgen daarom voor veel afwisseling en uitdaging in je werk.

Lees meer
Gezocht:

Senior .NET developer

Je houdt je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET-applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft-technologieën.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer