Over Rubicon

Een bijzonder bedrijf met bijzondere mensen die bijzondere prestaties leveren.

Als moderne kenniswerkersorganisatie werken wij vanuit onze missie dat wij dé business partner zijn voor hoogwaardige ICT-oplossingen die om snelheid, efficiëntie en senior expertise vragen en die bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Om dit te kunnen bereiken vinden wij het van groot belang dat wij de talenten, denkkracht en creativiteit van onze medewerkers goed benutten.

Ervaren Microsoft-professionals gezocht

Wij zoeken Microsoft-professionals met passie voor techniek en ondernemerschap. Wij geloven in een organisatie waarin veel ruimte is voor initiatief, eigen invulling en samenwerking op basis van heldere doelstellingen. In de praktijk vertaalt zich dit in een open, platte organisatie met een prettige en collegiale sfeer, waarin elke professional wordt gestimuleerd om het beste uit zich zelf te halen. Onze consultants werken veelal op het snijvlak van business en techniek waarbij intensief met de klant wordt samengewerkt en hoogwaardige oplossingen in het primaire proces worden gerealiseerd. 

Voor iedere professional die de zekerheid van een dienstverband wil en de vrijheid van een ondernemer biedt ons midlance-model de perfecte balans. In een vast dienstverband voor onbepaalde tijd geniet je van alle rechten die elke werknemer in Nederland heeft.

Open communicatie, recht door zee en respect voor het individu

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een open communicatie, een recht door zee mentaliteit en respect voor het individu. Die normen en waarden zijn de basis van alles wat we doen: de manier waarop we onze professionals selecteren, de manier waarop we intern met elkaar omgaan en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, de manier waarop we met hen omgaan. 

Welke samenwerking past bij jou?

Wij werken in verschillende vormen samen met onze professionals. In vast dienstverband, in midlance-constructie (vast dienstverband maar met de vrijheid van een ondernemer) of op freelance basis. We bespreken graag de vorm die bij jou past.

Medewerker Rubicon

Werken bij Rubicon

Alle vacatures

Werken bij Rubicon

Alle vacatures

Wij zoeken Microsoft-professionals met passie voor techniek en ondernemerschap.
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer