Over Rubicon

"Een werkgever om trots op te zijn"

Uitkomst beoordeling door Rubiconners - Beste Werkgevers Scan Effectory

Als moderne kenniswerkersorganisatie werken wij vanuit onze missie dat wij dé business partner zijn voor hoogwaardige ICT-oplossingen die om snelheid, efficiëntie en senior expertise vragen en die bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Om dit te kunnen bereiken vinden wij het van groot belang dat wij de talenten, denkkracht en creativiteit van onze medewerkers goed benutten. 

Wij geloven in een organisatie waarin veel ruimte is voor initiatief, eigen invulling en samenwerking op basis van heldere doelstellingen. In de praktijk vertaalt zich dit in een open, platte organisatie met een prettige en collegiale sfeer, waarin elke professional wordt gestimuleerd het beste uit zich zelf te halen. Onze consultants werken veelal op het snijvlak van business en techniek waarbij intensief met de klant wordt samengewerkt en hoogwaardige oplossingen in het primaire proces worden gerealiseerd.

Daarom Rubicon

 • Uitdagende projecten bij grote klanten
  Wij lopen voorop met de nieuwste Microsoft-technologieën en geven onze professionals veel mogelijkheden deze nieuwe ontwikkelingen eigen te maken én toe te passen in innovatieve projecten.
 • Talent en denkkracht benutten
  Je kunt jezelf continu verder ontwikkelen. Wij bieden je een uitgebreid trainingsprogramma om zo tot de top van Microsoft-specialisten te blijven behoren. Certificering is bij ons geen keuze maar een voorwaarde.
 • Sparren op gelijk niveau met ervaren collega's
  Een platte organisatie met korte lijnen waar jouw mening telt. Veel ruimte voor initiatief, eigen invulling en samenwerking op basis van heldere doelstellingen.
 • Het beste uit jezelf halen
  Als ervaren Microsoft-professional vind je bij Rubicon de ultieme plek om je talent, vakkennis en ambitie te benutten en verder te ontwikkelen.
 • Afwisseling inhoud en fun
  Naast maandelijkse kennisuitwisseling met collega's tijdens focusgroepen, ook veel gezelligheid tijdens de altijd leuke uitjes met elkaar.
 • "Een werkgever om trots op te zijn" aldus onze medewerkers
  Op basis van de beoordeling door onze medewerkers in de Beste Werkgevers Scan heeft Effectory ons het keurmerk ‘Beste werkgever’ met 3 sterren toegekend.

Open communicatie, recht door zee en respect voor het individu

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een open communicatie, een recht door zee mentaliteit en respect voor het individu. Die normen en waarden zijn de basis van alles wat we doen: de manier waarop we onze professionals selecteren, de manier waarop we intern met elkaar omgaan en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, de manier waarop we met hen omgaan. 

Welke samenwerking past bij jou?

Wij werken in verschillende vormen samen met onze professionals. In vast dienstverband, in midlance-constructie (vast dienstverband maar met de vrijheid van een ondernemer) of op freelance basis. We bespreken graag de vorm die bij jou past.

Kom sfeer proeven

Is Rubicon voor jou de ultieme plek om je talent, vakkennis en ambitie te benutten en verder te ontwikkelen? Dit kun je alleen maar beoordelen door ons te ontmoeten. Kom sfeer proeven! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Stap Naar Rubicon

Wie ken jij bij Rubicon?

In jouw netwerk

Wie ken jij bij Rubicon?

In jouw netwerk

Wil je weten wie jij al kent bij Rubicon, kijk dan hier.
Medewerker Rubicon

Werken bij Rubicon

Alle vacatures

Werken bij Rubicon

Alle vacatures

Wij zoeken Microsoft-professionals met passie voor techniek en ondernemerschap.
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer