Hendry Timmer

"Rubicon heeft oprechte aandacht voor mij als persoon. Dat was voor mij één van de redenen om voor dit bedrijf te kiezen.”

Hendry Timmer | Dynamics 365 Consultant

"Vanaf het moment dat ik bij Rubicon ben gestart, merk ik dat ik in een leuk en enthousiast team terecht ben gekomen. Rubicon heeft oprechte aandacht voor mij als persoon en dat was voor mij één van de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Bij mijn vorige werkgevers heb ik deze persoonlijke aandacht als een belangrijke drijfveer ervaren om gemotiveerd te kunnen en blijven werken. Ik ben blij dit ook bij Rubicon te hebben gevonden! 

Daarnaast is Rubicon een Microsoft partner en het gehele Microsoft cloud platform doet mijn hart sneller kloppen! Ik ben gespecialiseerd in het Azure platform en Dynamics 365. Deze beide specialiteiten kan ik kwijt in de opdrachten die ik nu uitvoer voor Rubicon. Kortom, ik heb mijn match gevonden in Rubicon als werkgever!"

Waarom Hendry Voor Rubicon Koos


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Medewerker Finance

Je komt te werken in een dynamisch finance team dat uit vier personen bestaat. Samen met je collega’s werk je aan een goed draaiende planning & control cyclus. Door de veelzijdigheid van de functie raak je met veel collega’s in contact en spreek je klanten.

Lees meer
Gezocht:

Azure Data Architect

Als Azure Data Architect heb je een leidende rol in het ontwerpen en optimaliseren van het Azure dataplatform bij onze klanten. Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar roadmaps, bedenkt de architectuur en begeleidt het team.

Lees meer
Gezocht:

Dynamics 365 CE Architect

Als Dynamics 365 CE architect werk je in multidisciplinaire teams toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je begrijpt de inhoud en filosofie achter het Dynamics/Power Platform en weet dit over te dragen aan de klant en je directe collega’s.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer