Tamara Herfkens

“Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuks vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niets. Met zijn allen kun je alles!”

Johan Cruijff

"De Dynamics 365/Power Platform markt is op dit moment zeer schaars. Dit betekent dat het niet erg moeilijk is om een andere werkgever te vinden. Wat wel lastig is om DE juiste werkgever te vinden die het beste bij je past. Ik heb deze uiteindelijk gevonden bij Rubicon, dé cloud specialist. 

Naast dat Rubicon alleen specialisten in dienst heeft waardoor je telkens gechallenged wordt, is het bedrijf ook autonoom. Geen investeringsmaatschappij of andere belanghebbende partij, maar echte mensen die de lijnen uitzetten. En het mooie is dat je daarom ook echt gehoord wordt en dat je mag meedenken over hoe deze lijnen uiteindelijk gaan lopen.

Het is erg fijn om deel te mogen uitmaken van het Dynamics 365/Power Platform cluster waarin het informele karakter hoog in het vaandel staat. Het is een goed gevoel dat iedereen elkaar altijd wil helpen en dat je de opdrachten met elkaar tot een succes brengt."

Rubi Crew Member Tamara


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Medewerker Finance

Je komt te werken in een dynamisch finance team dat uit vier personen bestaat. Samen met je collega’s werk je aan een goed draaiende planning & control cyclus. Door de veelzijdigheid van de functie raak je met veel collega’s in contact en spreek je klanten.

Lees meer
Gezocht:

Azure Data Architect

Als Azure Data Architect heb je een leidende rol in het ontwerpen en optimaliseren van het Azure dataplatform bij onze klanten. Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar roadmaps, bedenkt de architectuur en begeleidt het team.

Lees meer
Gezocht:

Dynamics 365 CE Architect

Als Dynamics 365 CE architect werk je in multidisciplinaire teams toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je begrijpt de inhoud en filosofie achter het Dynamics/Power Platform en weet dit over te dragen aan de klant en je directe collega’s.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer