Wessel Beulink

"Een organisatie die mijn ambities & passie naleeft en een gepassioneerd deskundig team heeft waarmee ik samenwerk aan de ontwikkeling van een innovatieve toekomst.”

Wessel Beulink | .NET Developer

"Vanaf het begin van mijn carrière ligt mijn focus op nieuwe dingen leren, innovatie en software. Eén van de essentiële onderdelen binnen innoveren is naast de juiste kennis een gepassioneerd team en samenwerking. Na een carrièrestart als software ontwikkelaar voor het automatiseren van cruciale bedrijfsvoeringprocessen, kwam ik al snel in de stroom van innovatieve projecten. Mijn passie om organisaties te helpen verbeteren en een stap verder te zetten, maakten mij al snel een consultant.

Als consultant ben ik altijd op zoek naar nieuwe technologieën en kennis, dit bracht mij bij Rubicon. De organisatie die niet alleen mijn ambities en passie naleeft, maar ook het gepassioneerde team met de deskundigheid heeft om samen te ontwikkelen aan een innovatieve toekomst. Waar voorheen geen satisfactie aan kon worden gegeven, is inmiddels oranje gekleurd door Rubicon!"

Rubi Crew Wessel Beulink


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Medewerker Finance

Je komt te werken in een dynamisch finance team dat uit vier personen bestaat. Samen met je collega’s werk je aan een goed draaiende planning & control cyclus. Door de veelzijdigheid van de functie raak je met veel collega’s in contact en spreek je klanten.

Lees meer
Gezocht:

Azure Data Architect

Als Azure Data Architect heb je een leidende rol in het ontwerpen en optimaliseren van het Azure dataplatform bij onze klanten. Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar roadmaps, bedenkt de architectuur en begeleidt het team.

Lees meer
Gezocht:

Dynamics 365 CE Architect

Als Dynamics 365 CE architect werk je in multidisciplinaire teams toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je begrijpt de inhoud en filosofie achter het Dynamics/Power Platform en weet dit over te dragen aan de klant en je directe collega’s.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer