Als eerste de ‘Analytics on Microsoft Azure' Advanced Specialization behaald!

Een uniek project waarin onze kernwaarden samen komen

Marjolein de Vroed - Happiness Officer

Als eerste IT dienstverlener in Nederland heeft Rubicon de ‘Analytics on Microsoft Azure’ Advanced Specialization behaald. Een prestatie waar we trots op zijn! Met de advanced specialization onderscheiden we ons duidelijk van andere partijen.

We hebben het voor elkaar gekregen! Tijdens een audit werden onze projecten, kennis en aanpak getoetst. Met dank aan de Rubiconners Ruud, Richard, Ron en Marco die de audit hebben voorbereid en begeleid. Eerder werd de 'Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure' Advanced Specialization toegekend en nu ook – als eerste in Nederland - de ‘Analytics on Microsoft Azure' Advanced Specialization. Direct nadat het Rubicon team door Microsoft werd gefeliciteerd, checkten we bij hen in voor een eerste reactie.

Vertel! Wat was er zo leuk aan dit project?

“De samenwerking tussen de verschillende clusters binnen dit project was uniek. Co-create, één van de kernwaarden van Rubicon, kwam hier volledig tot zijn recht!” zegt Ron, Employee Success  Manager bij Rubicon. Marco (Tech Officer Data) beaamt dit. “Dit is het bewijs dat samenwerken ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt. Vanuit elke hoek van de organisatie is hieraan meegewerkt. Je bent echt een team waarin je alles waar je dagelijks hard voor werkt, mag presenteren aan Microsoft” vervolgt Marco. “Architecten, developers, project managers en principal consultants, allemaal stonden ze klaar. Hoe stoer is dat?” voegt Ron hieraan toe.

Ambitieus wel hè?

“Ja…” vervolgt Ron met een glimlach op zijn gezicht. “Het is wel spannend als je bij de top van Microsoft specialisten in Nederland hoort. En dat je dit gaat bewijzen door twee keer op te gaan voor een Advanced Specialization. Natuurlijk geloof je in de kracht van de Rubiconners, de samenwerking en de dienstverlening aan onze klanten. Maar het voelt toch een beetje als terug in de klas, een overhoring. Gelukkig was ik omringd door de ‘echte kenners’ en gingen we vol vertrouwen de audit in.”

Ik hoor vooral ‘echte experts’, klopt dat?

“Nou en of” zegt Ron. “Bij Rubicon werken we enkel met experts. Ze hebben diepgaande kennis van ons vakgebied en spelen dagelijks mee in de Microsoft Champions League. Een mooi voorbeeld binnen dit project is onze collega Ruud. Microsoft noemde zijn input een ‘best practice’ en nog niet eerder vertoond. Dan ben je plaatsvervangend trots en besef je weer even hoe hoog het niveau is van onze RubiConsultants” aldus Ron. “Hoe gaaf is het om naast twaalf Microsoft Gold competenties ook te beschikken over twee Advanced Specialisaties? En we zijn bezig met meer!”

Tot slot…

... wil ik de hele RubiCrew bedanken voor hun bijdrage aan dit project.

Join us in the cloud

Gezocht:

IT Resourcing Specialist

Als IT Resourcing Specialist bouw je mee aan het succes van de organisatie. Je wordt onderdeel van het Business Development team en bent verantwoordelijk voor het invullen van de senior freelance rollen van onze vaste klanten.

Lees meer
Gezocht:

People Manager / Employee Success Manager

Je hebt een faciliterende rol voor jouw mensen. Je begeleidt ze in hun carrière, zorgt dat ze een opdracht krijgen die aansluit bij hun ambitie en faciliteert ontwikkeling op individuele wijze. Je weet als geen ander je mensen te enthousiasmeren en een positief Rubicon gevoel over te brengen.

Lees meer
Gezocht:

Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager in ons Cloud Management Center heb je een cruciale rol in de dienstverlening van onze managed services. Je hebt de regie over een aantal klanten en bent verantwoordelijk voor de planning en levering van de projecten en diensten bij deze relaties.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer