Waar wacht je op?

Meet and greet het sales team

Bij Rubicon draait het in de kern van het sales vak om passie, verbinding en co-creatie. Ben je benieuwd wat onze sales collega's over ons zeggen en wat Rubicon nou écht Rubicon maakt? Bekijk het snel:Wist je dat wij op zoek zijn naar Sales Executives? Heb jij een sterk netwerk en bouw je graag je relaties uit als trusted advisor? Waar wacht je op? Meet and greet het sales team! 

Zien we je snel? 

Neem contact met ons op om kennis te maken.

Medewerker Rubicon

Vacature

Account Executive Overheid

Vacature

Account Executive Overheid

Als Account Executive binnen het Customer Executive Team Overheid ben je verantwoordelijk voor de groei van onze dienstverlening binnen de Overheid. Het is jouw missie om het voortouw te nemen binnen dit segment en de mensen daarin te sturen en coachen naast de ontwikkeling van je eigen klanten set.
Medewerker Rubicon

Vacature

Account Executive Finance & Commercie

Vacature

Account Executive Finance & Commercie

Als Account Executive binnen het Customer Executive Team Finance & Commercie ben je verantwoordelijk voor de groei van onze dienstverlening binnen Finance & Commercie. Het is jouw missie om het voortouw te nemen binnen dit segment en de mensen daarin te sturen en coachen naast de ontwikkeling van je eigen klanten set.
Medewerker Rubicon

Vacature

Business Development Executive

Vacature

Business Development Executive

Als Business Development Executive in de grootzakelijke markt is het jouw missie om dagelijks nieuwe contacten te leggen en innovatieve Microsoft cloud opdrachten binnen te halen. Je concentreert je hierbij op het laten groeien van het aantal bedrijven dat het Microsoft cloud-platform gebruikt.
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer