We gaan digitaliseren. Het indienen en afhandelen van tienduizenden declaraties per maand stroomlijnen op een klantvriendelijke manier.

#Klantcase A+O Metalektro

Uitdaging

Digitale transformatie is in elke sector de standaard geworden, de verwachtingen van klanten worden steeds hoger. Het huidige portaal kon de nieuwe complexe wet- en regelgeving niet meer bijbenen en moest worden vernieuwd. Een nieuw te bouwen model waarbij de wet- en regelgeving flexibel kan worden ingesteld. Terwijl alle oude aanvragen nog soepel kunnen worden afgehandeld.

Oplossing

Een mooie uitdaging voor #TeamD365 in combinatie met #TeamAzureDevelopment. Met de inzet van Dynamics 365 als platform voor het stroomlijnen van de processen en het vastleggen van declaraties. En inzet van Azure voor het faciliteren van een portaal voor het indienen van de declaraties. Een perfecte combinatie voor het realiseren van de uitdaging.

Rol Rubicrew

Het gecombineerde team was gedurende het gehele traject verantwoordelijk voor de implementatie van het project. Door middel van Scrum werd de architectuur opgesteld, de backlog bepaald en de implementatie gerealiseerd met Dynamics 365 en Azure.Terug naar het overzicht

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer