Rubicon zet succesvol een compleet nieuw FinTech platform neer, gebouwd op Microsoft Azure.

#Klantcase Vesting Finance

Uitdaging

Vesting Finance staat aan de vooravond van een zogenaamde digitale transitie. Dit houdt in dat de organisatie veel handmatige financiële processen zal transformeren tot digitale processen door gebruik te maken van ‘state-of-the-art’ cloudtechnologie gebaseerd op Microsoft Azure. Ook laat de organisatie de klant meer ‘in control’ komen door gebruiksvriendelijke portalen in te zetten. De organisatie heeft de ambitie om binnen 2 tot 5 jaar een dominante positie op de markt te verwerven en heeft de missie om zich om te vormen tot een wendbaar FinTech bedrijf. Daarna zal Vesting Finance in al haar geledingen getransformeerd zijn tot een nieuwsgierige, gedreven en slimme organisatie die klaar is voor de uitdagingen van de komende jaren.

Technische oplossing

De technische oplossing behelst een schaalbare architectuur gebaseerd op PaaS (Platform as a Service) -componenten en -oplossingen. Denk hierbij aan: Azure Service Bus voor een naadloze integratie, Azure Service Fabric voor de juiste schaalbaarheid en Visual Studio Online (VSTS) voor een vlotte ontwikkeling gebaseerd op Continuous Integration en Continuous Delivery.

Rol Rubicrew

Rubicon heeft met een professioneel team van zowel Azure Cloud Developers als een Azure Cloud Architect deze implementatie en realisatie tot een succes gebracht.Terug naar het overzicht

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer