Arjan Broeke

"Een platte, informele organisatie. Je kan makkelijk je weg vinden en zaken geregeld krijgen. Het belangrijkste is dat je je thuis voelt!”

Arjan Broeke | Cloud Engineer

"Vanaf jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de techniek en dan niet alleen de IT, want die was er toen nog niet. Na mijn opleiding Elektronica doorgerold naar de Rijksdienst voor Telecommunicatie alwaar begonnen met het actief programmeren van systemen. Hiernaast een opleiding gevolgd voor systeembeheer. Vanuit de overheid overgestapt naar het bedrijfsleven om daar als systeembeheerder gedetacheerd te worden. Daar verder in gegroeid en daarnaast het programmeren weer opgepakt en mee bewogen richting de cloud (Azure/AzureStack Hub).

Bij Rubicon zag ik voor mij een nieuwe toekomst liggen omdat ik daar verder kan groeien en me kan optrekken aan mijn collega’s. Wat heel aantrekkelijk is van Rubicon is de cloud-only gedachte.  Rubicon zelf is een lekkere platte en informele organisatie. Hierdoor is het makkelijk om je weg te vinden en je zaken geregeld te krijgen. Het belangrijkste is dat je je thuis voelt! Doordat Rubicon groter was dan mijn vorige werkgever heb ik ook meer collega’s waarmee ik kan sparren en oplossingen kan bedenken. In de huidige opdracht, bij een grote overheidsinstantie, krijg ik de ruimte om bezig te zijn met de nieuwste technieken op Azure en daarmee solide oplossingen te bouwen."

Arjan Broeke Rubicrew


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Medewerker Finance

Je komt te werken in een dynamisch finance team dat uit vier personen bestaat. Samen met je collega’s werk je aan een goed draaiende planning & control cyclus. Door de veelzijdigheid van de functie raak je met veel collega’s in contact en spreek je klanten.

Lees meer
Gezocht:

Azure Data Architect

Als Azure Data Architect heb je een leidende rol in het ontwerpen en optimaliseren van het Azure dataplatform bij onze klanten. Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar roadmaps, bedenkt de architectuur en begeleidt het team.

Lees meer
Gezocht:

Dynamics 365 CE Architect

Als Dynamics 365 CE architect werk je in multidisciplinaire teams toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je begrijpt de inhoud en filosofie achter het Dynamics/Power Platform en weet dit over te dragen aan de klant en je directe collega’s.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer