Hendry Timmer

"Rubicon heeft oprechte aandacht voor mij als persoon. Dat was voor mij één van de redenen om voor dit bedrijf te kiezen.”

Hendry Timmer | Dynamics 365 Consultant

"Vanaf het moment dat ik bij Rubicon ben gestart, merk ik dat ik in een leuk en enthousiast team terecht ben gekomen. Rubicon heeft oprechte aandacht voor mij als persoon en dat was voor mij één van de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Bij mijn vorige werkgevers heb ik deze persoonlijke aandacht als een belangrijke drijfveer ervaren om gemotiveerd te kunnen en blijven werken. Ik ben blij dit ook bij Rubicon te hebben gevonden! 

Daarnaast is Rubicon een Microsoft partner en het gehele Microsoft cloud platform doet mijn hart sneller kloppen! Ik ben gespecialiseerd in het Azure platform en Dynamics 365. Deze beide specialiteiten kan ik kwijt in de opdrachten die ik nu uitvoer voor Rubicon. Kortom, ik heb mijn match gevonden in Rubicon als werkgever!"

Waarom Hendry Voor Rubicon Koos


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

IT Resourcing Specialist

Als IT Resourcing Specialist bouw je mee aan het succes van de organisatie. Je wordt onderdeel van het Business Development team en bent verantwoordelijk voor het invullen van de senior freelance rollen van onze vaste klanten.

Lees meer
Gezocht:

People Manager / Employee Success Manager

Je hebt een faciliterende rol voor jouw mensen. Je begeleidt ze in hun carrière, zorgt dat ze een opdracht krijgen die aansluit bij hun ambitie en faciliteert ontwikkeling op individuele wijze. Je weet als geen ander je mensen te enthousiasmeren en een positief Rubicon gevoel over te brengen.

Lees meer
Gezocht:

Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager in ons Cloud Management Center heb je een cruciale rol in de dienstverlening van onze managed services. Je hebt de regie over een aantal klanten en bent verantwoordelijk voor de planning en levering van de projecten en diensten bij deze relaties.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer