Hendry Timmer

"Rubicon heeft oprechte aandacht voor mij als persoon. Dat was voor mij één van de redenen om voor dit bedrijf te kiezen.”

Hendry Timmer | Dynamics 365 Consultant

"Vanaf het moment dat ik bij Rubicon ben gestart, merk ik dat ik in een leuk en enthousiast team terecht ben gekomen. Rubicon heeft oprechte aandacht voor mij als persoon en dat was voor mij één van de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Bij mijn vorige werkgevers heb ik deze persoonlijke aandacht als een belangrijke drijfveer ervaren om gemotiveerd te kunnen en blijven werken. Ik ben blij dit ook bij Rubicon te hebben gevonden! 

Daarnaast is Rubicon een Microsoft partner en het gehele Microsoft cloud platform doet mijn hart sneller kloppen! Ik ben gespecialiseerd in het Azure platform en Dynamics 365. Deze beide specialiteiten kan ik kwijt in de opdrachten die ik nu uitvoer voor Rubicon. Kortom, ik heb mijn match gevonden in Rubicon als werkgever!"

Waarom Hendry Voor Rubicon Koos


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Engineer managed services

Als Azure Engineer managed services werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Enterprise Data Architect

Als sparringpartner voor IT-Management en directies van grote en middelgrote organisaties, adviseer je over de mogelijkheden om datagedreven werken op een hoger niveau te krijgen. Je helpt klanten onder andere met de data-architectuur, data governance, benodigde organisatie (onder andere DevOps) en het ontwikkelen van IT- en data-diensten.

Lees meer
Gezocht:

Microsoft 365 managed services beheer consultant

Als Microsoft 365 managed services beheer consultant werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer