Jon van Gerven

"Ik werk met een gepassioneerd team en kan mijn ambitie waarmaken."

Jon van Gerven | BI Consultant

"Als kind was ik al gefascineerd door computers en alles daaromheen. Hoe kon het toch dat zo’n machine bewegende beelden kon creëren waar je dan ook nog eens invloed op kon uitoefenen? Het was dus ook niet minder dan logisch dat ik ervoor koos om een studie op IT-gebied te doen. Daar kwam ik er al snel achter dat mijn ambitie lag in de schakeling tussen IT en Business en dan vooral op het gebied van data. Ik weet nog goed hoe het voelde toen ik de eerste keer cijfers en overzichten creëerde waardoor men inzichten kreeg die ze niet eerder hadden en waardoor ze dus bepaalde keuzes vanuit gevoel konden verantwoorden met onderliggende cijfers.

Na een aantal jaren als BI ontwikkelaar te hebben gewerkt, wilde ik de volgende stap in mijn carrière maken. Voor mij was dat het toepassen van mijn kennis en kunde om bedrijven te helpen met migraties richting de Azure cloud. Zodoende ben ik bij Rubicon terecht gekomen. Hun visie sluit perfect aan bij mijn ambitie. Hier werk ik samen met een gepassioneerd team en kan ik mijn ambitie waarmaken."

Rubi Crew Member Jon


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Engineer managed services

Als Azure Engineer managed services werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Enterprise Data Architect

Als sparringpartner voor IT-Management en directies van grote en middelgrote organisaties, adviseer je over de mogelijkheden om datagedreven werken op een hoger niveau te krijgen. Je helpt klanten onder andere met de data-architectuur, data governance, benodigde organisatie (onder andere DevOps) en het ontwikkelen van IT- en data-diensten.

Lees meer
Gezocht:

Microsoft 365 managed services beheer consultant

Als Microsoft 365 managed services beheer consultant werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer