Jon van Gerven

"Ik werk met een gepassioneerd team en kan mijn ambitie waarmaken."

Jon van Gerven | BI Consultant

"Als kind was ik al gefascineerd door computers en alles daaromheen. Hoe kon het toch dat zo’n machine bewegende beelden kon creëren waar je dan ook nog eens invloed op kon uitoefenen? Het was dus ook niet minder dan logisch dat ik ervoor koos om een studie op IT-gebied te doen. Daar kwam ik er al snel achter dat mijn ambitie lag in de schakeling tussen IT en Business en dan vooral op het gebied van data. Ik weet nog goed hoe het voelde toen ik de eerste keer cijfers en overzichten creëerde waardoor men inzichten kreeg die ze niet eerder hadden en waardoor ze dus bepaalde keuzes vanuit gevoel konden verantwoorden met onderliggende cijfers.

Na een aantal jaren als BI ontwikkelaar te hebben gewerkt, wilde ik de volgende stap in mijn carrière maken. Voor mij was dat het toepassen van mijn kennis en kunde om bedrijven te helpen met migraties richting de Azure cloud. Zodoende ben ik bij Rubicon terecht gekomen. Hun visie sluit perfect aan bij mijn ambitie. Hier werk ik samen met een gepassioneerd team en kan ik mijn ambitie waarmaken."

Rubi Crew Member Jon


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

IT Resourcing Specialist

Als IT Resourcing Specialist bouw je mee aan het succes van de organisatie. Je wordt onderdeel van het Business Development team en bent verantwoordelijk voor het invullen van de senior freelance rollen van onze vaste klanten.

Lees meer
Gezocht:

People Manager / Employee Success Manager

Je hebt een faciliterende rol voor jouw mensen. Je begeleidt ze in hun carrière, zorgt dat ze een opdracht krijgen die aansluit bij hun ambitie en faciliteert ontwikkeling op individuele wijze. Je weet als geen ander je mensen te enthousiasmeren en een positief Rubicon gevoel over te brengen.

Lees meer
Gezocht:

Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager in ons Cloud Management Center heb je een cruciale rol in de dienstverlening van onze managed services. Je hebt de regie over een aantal klanten en bent verantwoordelijk voor de planning en levering van de projecten en diensten bij deze relaties.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer