Maarten Goossens

“Een relatief kleine organisatie met inhoudelijke en bevlogen mensen.”

Maarten Goossens | Enterprise Cloud Architect

"De rode draad in de afgelopen 20 jaar is altijd wel de combinatie van ‘innovatie en realisatie’ geweest. Ik heb altijd een passie gehad voor technologische innovatie en het succesvol toepassen bij bedrijven. Dat begon rond 2000. Bedrijven begonnen met e-business, het online zaken doen. Nu een gemeengoed maar toen iets volledig nieuws. En door de technologische vernieuwing is dat de afgelopen decennia in een stroomversnelling geraakt. 

Wat toen ook al duidelijk was, en dat geldt zeker ook nog voor nu, is dat met ‘alleen’ technologie een organisatie niet alle waarde uit verandering haalt. De mens en processen zijn een cruciaal onderdeel om succesvol te zijn. Dit zien we nu ook weer terug in de digitale transformatie waarmee veel bedrijven bezig zijn. In verschillende rollen heb ik dit van dichtbij meegemaakt. Als software ontwikkelaar, Business Intelligence specialist maar ook als Lead Architect, Enterprise Architect en lid van IT management.

En toen kwam Rubicon. De keuze was vrij snel gemaakt om mijn carrière hier voort te zetten. Een relatief kleine organisatie met inhoudelijke en bevlogen mensen. Mooie opdrachten met een focus op cloud en Azure. En als Enterprise Cloud Architect binnen Advies en Architectuur help ik klanten, samen met Rubicon collega’s, om hun digitaliseringsstrategie te laten slagen."

Rubi Crew Maarten Goossens


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Engineer managed services

Als Azure Engineer managed services werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Enterprise Data Architect

Als sparringpartner voor IT-Management en directies van grote en middelgrote organisaties, adviseer je over de mogelijkheden om datagedreven werken op een hoger niveau te krijgen. Je helpt klanten onder andere met de data-architectuur, data governance, benodigde organisatie (onder andere DevOps) en het ontwikkelen van IT- en data-diensten.

Lees meer
Gezocht:

Microsoft 365 managed services beheer consultant

Als Microsoft 365 managed services beheer consultant werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer