Maarten Goossens

“Een relatief kleine organisatie met inhoudelijke en bevlogen mensen.”

Maarten Goossens | Enterprise Cloud Architect

"De rode draad in de afgelopen 20 jaar is altijd wel de combinatie van ‘innovatie en realisatie’ geweest. Ik heb altijd een passie gehad voor technologische innovatie en het succesvol toepassen bij bedrijven. Dat begon rond 2000. Bedrijven begonnen met e-business, het online zaken doen. Nu een gemeengoed maar toen iets volledig nieuws. En door de technologische vernieuwing is dat de afgelopen decennia in een stroomversnelling geraakt. 

Wat toen ook al duidelijk was, en dat geldt zeker ook nog voor nu, is dat met ‘alleen’ technologie een organisatie niet alle waarde uit verandering haalt. De mens en processen zijn een cruciaal onderdeel om succesvol te zijn. Dit zien we nu ook weer terug in de digitale transformatie waarmee veel bedrijven bezig zijn. In verschillende rollen heb ik dit van dichtbij meegemaakt. Als software ontwikkelaar, Business Intelligence specialist maar ook als Lead Architect, Enterprise Architect en lid van IT management.

En toen kwam Rubicon. De keuze was vrij snel gemaakt om mijn carrière hier voort te zetten. Een relatief kleine organisatie met inhoudelijke en bevlogen mensen. Mooie opdrachten met een focus op cloud en Azure. En als Enterprise Cloud Architect binnen Advies en Architectuur help ik klanten, samen met Rubicon collega’s, om hun digitaliseringsstrategie te laten slagen."

Rubi Crew Maarten Goossens


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

IT Resourcing Specialist

Als IT Resourcing Specialist bouw je mee aan het succes van de organisatie. Je wordt onderdeel van het Business Development team en bent verantwoordelijk voor het invullen van de senior freelance rollen van onze vaste klanten.

Lees meer
Gezocht:

People Manager / Employee Success Manager

Je hebt een faciliterende rol voor jouw mensen. Je begeleidt ze in hun carrière, zorgt dat ze een opdracht krijgen die aansluit bij hun ambitie en faciliteert ontwikkeling op individuele wijze. Je weet als geen ander je mensen te enthousiasmeren en een positief Rubicon gevoel over te brengen.

Lees meer
Gezocht:

Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager in ons Cloud Management Center heb je een cruciale rol in de dienstverlening van onze managed services. Je hebt de regie over een aantal klanten en bent verantwoordelijk voor de planning en levering van de projecten en diensten bij deze relaties.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer