Martijn van Kreij

"De vrijheid die ik krijg binnen Rubicon om mijn carrière richting te geven, maakt dat ik met veel energie bij Rubicon werk."

Martijn van Kreij | Cloud Engineer

"Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de detachering en voor Rubicon werkte ik in de embedded software sector. In één van mijn laatste projecten kwam ik tijdens het ontwikkelen van een Proof of Concept in aanraking met de cloud. Mede vanwege het innovatieve karakter van cloud engineering werd mijn interesse gewekt om mij hierin meer te gaan verdiepen en om eens een serieuzere kijk in deze moderne wereld te nemen. 

Het ontwikkelen van producten met nieuwe technologieën is een belangrijk onderdeel van dit beroep en een reden waarom softwareontwikkeling mij aanspreekt. Een specialisatie in cloud engineering leek mij een mooie toevoeging op het al zo brede begrip van softwareontwikkeling. Na een korte oriëntatie kwam Rubicon op mijn pad. Met het brede portfolio aan cloud opdrachten en interne expertise was dit een mooie kans om een switch te maken.

Rubicon is een organisatie die zich kenmerkt door haar backbone aan ervaren professionals. Naast het zoeken van een opdracht die in lijn is met je ambities, wordt er bij Rubicon ook veel aandacht geschonken aan het nog verder ontwikkelen van je kennis door middel van cursussen en certificaten. De vrijheid die ik krijg binnen Rubicon om mijn carrière richting te geven, maakt dat ik met veel energie bij Rubicon werk."

Rubi Crew Member Martijn Van Kreij


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Medewerker Finance

Je komt te werken in een dynamisch finance team dat uit vier personen bestaat. Samen met je collega’s werk je aan een goed draaiende planning & control cyclus. Door de veelzijdigheid van de functie raak je met veel collega’s in contact en spreek je klanten.

Lees meer
Gezocht:

Azure Data Architect

Als Azure Data Architect heb je een leidende rol in het ontwerpen en optimaliseren van het Azure dataplatform bij onze klanten. Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar roadmaps, bedenkt de architectuur en begeleidt het team.

Lees meer
Gezocht:

Dynamics 365 CE Architect

Als Dynamics 365 CE architect werk je in multidisciplinaire teams toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je begrijpt de inhoud en filosofie achter het Dynamics/Power Platform en weet dit over te dragen aan de klant en je directe collega’s.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer