Mike van Wieringen

"Rubicon kijkt naar jouw kwaliteiten als persoon en je krijgt de kansen die bij je passen. Hierbij staat persoonlijke ontwikkeling centraal en zijn de mogelijkheden eindeloos."

Mike van Wieringen | Sales Executive

"Vanaf jongs af aan ben ik werkzaam geweest in het recruitmentvak en in de laatste 2 jaar actief op het gebied van IT. De dynamiek binnen de IT heeft mij altijd aangetrokken, er zijn constant nieuwe ontwikkelingen om je in te verdiepen. Na mijn opleiding kwam ik met Rubicon in contact en ben ik gestart in het sales traineeship. 

Vanaf dag één lag de focus op persoonlijke ontwikkeling en werd ik zowel intern als extern begeleid om snelle stappen te maken. Als Account Executive is het enorm gaaf om met zulke ervaren collega’s te werken. Je merkt dat er enorm veel kennis binnen Rubicon is waarmee je elke klant weet te enthousiasmeren. De combinatie tussen commercieel en inhoudelijk maakt dat Rubicon het anders doet dan de rest."Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Account Executive Overheid

Als Account Executive binnen het Customer Executive Team Overheid ben je verantwoordelijk voor de groei van onze dienstverlening binnen de Overheid. Het is jouw missie om het voortouw te nemen binnen dit segment en de mensen daarin te sturen en coachen naast de ontwikkeling van je eigen klanten set.

Lees meer
Gezocht:

Account Executive Finance & Commercie

Als Account Executive binnen het Customer Executive Team Finance & Commercie ben je verantwoordelijk voor de groei van onze dienstverlening binnen Finance & Commercie. Het is jouw missie om het voortouw te nemen binnen dit segment en de mensen daarin te sturen en coachen naast de ontwikkeling van je eigen klanten set.

Lees meer
Gezocht:

Business Development Executive

Als Business Development Executive in de grootzakelijke markt is het jouw missie om dagelijks nieuwe contacten te leggen en innovatieve Microsoft cloud opdrachten binnen te halen. Je concentreert je hierbij op het laten groeien van het aantal bedrijven dat het Microsoft cloud-platform gebruikt.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer