Mirella van Kooten

“If you give people tools and they use their natural ability and their curiosity, they will develop things in ways that will surprise you very much beyond what you might have expected.”

Bill Gates

"Het grootste deel van mijn carrière bestaat uit het pakken van kansen die zich op dat moment voordoen. Met mijn Schoevers-diploma en een beetje administratieve ervaring belande ik op de servicedesk, waar ik mijn hart verloor aan de IT. Via systeembeheer kwam een aantal jaar later Microsoft CRM op mijn pad en nu ruim 15 jaar en een hbo-diploma verder, is Dynamics 365 CE nog steeds mijn grote IT-liefde. Kleine of grote projecten, het geeft ontzettend veel energie om als team klanten te helpen een passende oplossing te vinden voor hun processen.

Al in het eerste contact met Rubicon wist ik dat ik een organisatie had gevonden die zijn mensen centraal stelt en waar alles mogelijk is als je ervoor wilt gaan. Het fijne vind ik dat het team binnen Rubicon bestaat uit allemaal ervaren professionals met heel veel kennis en ervaring. Hierdoor zijn er hele leuke en uitdagende discussies die leiden tot hele mooie oplossingen."

Rubi Crew Member Mirella


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Dynamics 365 CE Architect

Als Dynamics 365 CE architect werk je in multidisciplinaire teams toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Je begrijpt de inhoud en filosofie achter het Dynamics/Power Platform en weet dit over te dragen aan de klant en je directe collega’s.

Lees meer
Gezocht:

Technisch Dynamics 365 Consultant Managed Services

Als Technisch D365 CE Consultant werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de managed services voor onze enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Technisch D365 CE Consultant

Als technisch Dynamics 365 consultant werk je graag in multidisciplinaire teams aan grote Dynamics 365 CE projecten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer