Seth Snel

“Als individu haal je doelen, een team behaalt mijlpalen.”

Seth Snel | .NET Developer

"Bij Rubicon word je uitgedaagd om voorbij het bekende en vertrouwde te kijken. Je persoonlijke carrière doet ertoe. Want Rubicon ziet in dat persoonlijke groei de drijvende factor is achter groei van het bedrijf. 

In mijn vorige positie was ik vooral gericht op de uitvoering van mijn taak. Hierdoor was het door ontwikkelen en specialiseren in het slop geraakt. Ik miste bijvoorbeeld bepaalde vaardigheden in het schrijven van Unit Tests. Dit heb ik eerlijk aangekaart in het sollicitatiegesprek met Rubicon. 

Rubicon heeft kwaliteit hoog in het vandaal staan, maar kijkt ook naar de persoon. Door mijn manager word ik ondersteund om weer de focus op ontwikkeling te leggen. Dit heeft mij de boost gegeven meer uit mijn carrière te halen. Samen kom je verder!"

Rubi Crew Member Seth Snel Aan Het Woord


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

IT Resourcing Specialist

Als IT Resourcing Specialist bouw je mee aan het succes van de organisatie. Je wordt onderdeel van het Business Development team en bent verantwoordelijk voor het invullen van de senior freelance rollen van onze vaste klanten.

Lees meer
Gezocht:

Enterprise Data Architect

Als sparringpartner voor IT-Management en directies van grote en middelgrote organisaties, adviseer je over de mogelijkheden om datagedreven werken op een hoger niveau te krijgen. Je helpt klanten onder andere met de data-architectuur, data governance, benodigde organisatie (onder andere DevOps) en het ontwikkelen van IT- en data-diensten.

Lees meer
Gezocht:

Power BI Consultant

Als Power BI Consultant werk je in teamverband aan complete rapportageplatformen voor onze klanten. Je vervult een belangrijke rol tussen IT en de business van onze klanten en voegt waarde toe door kritische data inzichtelijk te maken.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer