Sonny Sipido, .NET/SharePoint developer

"Veel ruimte voor initiatief, eigen invulling en samenwerking op basis van heldere doelstellingen."

Sonny Sipido

Sonny is onlangs als 100e medewerker bij Rubicon gestart. We stelden hem een aantal vragen:

Waarom heb je voor Rubicon gekozen?

"Ik ben erg gewend om in een grote, maar stroeve organisatie te werken waar alle regels en processen gepusht worden vanuit een Amerikaans bedrijf. Ik had behoefte aan iets anders, zoals Rubicon. Een bedrijf dat zichzelf stuurt en zelf alle processen beheert. Daarbij had ik behoefte aan vrijheid om simpelweg mijn werk te kunnen doen en dat is mezelf bezig houden met SharePoint-gerelateerde zaken. Bij Rubicon vind ik dat."

Wat deed je voordat je bij Rubicon aan de slag ging?

"Voorheen deed ik voornamelijk SharePoint-consultancy en hier en daar .NET opdrachten. Ik houd mezelf het liefste bezig met SharePoint-projecten, maar diverse projecten doen is natuurlijk ook leuk omdat je dan meer leert en kan :)"

Wat zijn je verwachtingen van werken bij Rubicon?

"Nieuwe en leuke uitdagingen en nieuwe mensen om te leren kennen. Ik laat het allemaal op mezelf afkomen en verwacht dat ik een leuke tijd tegemoet ga!"Terug naar het overzicht

Een greep uit onze vacatures

Gezocht:

.NET beheerder/developer

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van .NET-applicaties van onze klanten. De te beheren .NET-omgevingen zijn erg divers en zorgen daarom voor veel afwisseling en uitdaging in je werk.

Lees meer
Gezocht:

Senior .NET developer

Je houdt je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET-applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft-technologieën.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer