Wessel Beulink

"Een organisatie die mijn ambities & passie naleeft en een gepassioneerd deskundig team heeft waarmee ik samenwerk aan de ontwikkeling van een innovatieve toekomst.”

Wessel Beulink | .NET Developer

"Vanaf het begin van mijn carrière ligt mijn focus op nieuwe dingen leren, innovatie en software. Eén van de essentiële onderdelen binnen innoveren is naast de juiste kennis een gepassioneerd team en samenwerking. Na een carrièrestart als software ontwikkelaar voor het automatiseren van cruciale bedrijfsvoeringprocessen, kwam ik al snel in de stroom van innovatieve projecten. Mijn passie om organisaties te helpen verbeteren en een stap verder te zetten, maakten mij al snel een consultant.

Als consultant ben ik altijd op zoek naar nieuwe technologieën en kennis, dit bracht mij bij Rubicon. De organisatie die niet alleen mijn ambities en passie naleeft, maar ook het gepassioneerde team met de deskundigheid heeft om samen te ontwikkelen aan een innovatieve toekomst. Waar voorheen geen satisfactie aan kon worden gegeven, is inmiddels oranje gekleurd door Rubicon!"

Rubi Crew Wessel Beulink


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

IT Resourcing Specialist

Als IT Resourcing Specialist bouw je mee aan het succes van de organisatie. Je wordt onderdeel van het Business Development team en bent verantwoordelijk voor het invullen van de senior freelance rollen van onze vaste klanten.

Lees meer
Gezocht:

People Manager / Employee Success Manager

Je hebt een faciliterende rol voor jouw mensen. Je begeleidt ze in hun carrière, zorgt dat ze een opdracht krijgen die aansluit bij hun ambitie en faciliteert ontwikkeling op individuele wijze. Je weet als geen ander je mensen te enthousiasmeren en een positief Rubicon gevoel over te brengen.

Lees meer
Gezocht:

Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager in ons Cloud Management Center heb je een cruciale rol in de dienstverlening van onze managed services. Je hebt de regie over een aantal klanten en bent verantwoordelijk voor de planning en levering van de projecten en diensten bij deze relaties.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer