Can't spell Rubicon without U&I

"YES! Dit is het Rubicon gevoel."

Anthony D’Costa, Employee Success Manager (ESM) en directeur Operations

De jaarlijkse Rubicon kick-off – dit jaar met als thema ‘All we need is YOU’ – is hét moment om samen met de RubiCrew terug te blikken op het afgelopen jaar, de plannen voor aankomend jaar te bespreken en  het Rubicon gevoel te ervaren. Ook lanceerden we ons motto ‘Can’t spell Rubicon without U&I’. Wat betekent dat voor Anthony D’Costa, Employee Success Manager (ESM) en directeur Operations bij Rubicon? 

“Allereerst houd ik wel van een woordgrapje. Ik zie ons wel ijsjes uitdelen aan onze klanten onder de noemer U&I(cecream). Maar met name de betekenis ervan is belangrijk voor mij. U&I zegt iets over samenwerken met anderen. Samen met je collega’s maar ook samen met de klant en samen met onze technologiepartner Microsoft. Eén van onze kernwaarden is Co-create. Ons motto U&I gaat nog een slag verder. Het zegt iets over jou als persoon, over Rubicon en haar cultuur. Samen werken aan jouw toekomst, samen werken aan je ambitie en samenwerken aan de toekomst van Rubicon en haar klanten. Verbonden zijn, samen feest vieren en genieten van behaalde successen.”

Specifiek voor de rol van het ESM-team en de verbinding met de Rubiconner, is dit motto gelanceerd. Bij Rubicon kennen we niet het principe van een eenmalig POP, functionerings- of beoordelingsproces, maar is dit een continu proces waarbij de ESM-er en de medewerker gezamenlijk écht op zoek gaan naar het beste pad. U&I: samen bepalen we hoe we samen werken.

“Het is belangrijk dat we als mensen weten wat we samen voor elkaar (kunnen) betekenen. Ook zakelijk is dit voor mijn idee het fundament van succes. Door dingen écht samen te doen, heb je uiteindelijk ook de mogelijkheid om de uitkomsten van een samenwerking te bespreken, te evalueren en te vieren. Ook dit geeft een bepaalde mate van verbondenheid, die ik ontzettend waardeer. We’re in this together, dat probeer ik zelf al elke dag te ervaren en te delen. En als je dan zo’n motto U&I hoort, dan denk ik: YES! Dit is het Rubicon gevoel.”

Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Engineer managed services

Als Azure Engineer managed services werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Enterprise Data Architect

Als sparringpartner voor IT-Management en directies van grote en middelgrote organisaties, adviseer je over de mogelijkheden om datagedreven werken op een hoger niveau te krijgen. Je helpt klanten onder andere met de data-architectuur, data governance, benodigde organisatie (onder andere DevOps) en het ontwikkelen van IT- en data-diensten.

Lees meer
Gezocht:

Microsoft 365 managed services beheer consultant

Als Microsoft 365 managed services beheer consultant werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer