Cloud Engineering

We (auto)make the cloud!

#TeamCloudEngineering

Rubicon is een cloud only organisatie, ons team sluit hier volledig op aan door het toepassen van de cloud principes in ons werk. Wij helpen onze klanten niet alleen met het in de cloud implementeren van software, maar begeleiden hen ook in het adopteren van de bijbehorende manier van werken en benodigde tools. Een organisatie heeft er immers weinig aan als een cloud service binnen enkele minuten gereed staat om in gebruik te worden genomen, maar de processen er omheen traditioneel zijn ingericht waardoor het daadwerkelijk gebruiken van de service alsnog weken duurt. 

Hoe wij dit doen? Dat verschilt per klant. We kunnen een Cloud Competence Center voor de klant opzetten waarin de cloud principes verankerd zijn om zowel de organisatie als haar IT naar cloud native te transformeren. Bij een ander type opdracht rollen we de Rubicon Azure Foundation uit waarmee we de kracht van het idempotent principe, automation en infrastructure as code direct in de praktijk laten zien. Of we tonen diezelfde kracht door direct onderdeel uit te maken van door de klant georganiseerde projectteams. De gemene deler is onze aanpak. 

#EverythingAsCode

De kern van onze aanpak is 'Everything as Code'. Dit betekent dat wij infrastructuur, security, build/release pipelines en zelfs onze documentatie as-code realiseren. VS Code, PowerShell, CLI, Bash, ARM, JSON, YAML, Git, Markdown en Azure DevOps zijn voor ons dagelijkse kost.

#JoinTheRubiCrew

IaaS, PaaS en DevOps, het totale vakgebied is breed. Wij hebben drie rollen gedefinieerd: Cloud Engineer, DevOps Engineer en Cloud Solution Architect. In alle rollen kun je doorgroeien naar een senior level of area lead. Deze laatste is medeverantwoordelijk voor de technische competentie-ontwikkeling binnen #TeamCloudEngineering. Onze top-of-the-line consultants blinken uit door naast hun technische bagage over een grote dosis soft-skills te beschikken. Zij worden ingezet in onze voortrajecten en PSA’s. Join the RubiCrew!Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Cloud Architect

Als Azure Cloud Architect heb je een actieve rol in het transformeren van het cloud platform van onze klanten door het ontwerpen en implementeren van Microsoft Azure technologieën. Het combineren en integreren van IaaS en PaaS is jou dan ook niet onbekend.

Lees meer
Gezocht:

Azure Cloud Engineer

Het Azure platform is je thuisbasis en IaaS ken je als je broekzak. Networking kent weinig tot geen geheimen voor jou en je bent ook geen vreemde op het gebied van PaaS. Door IaaS en PaaS in de juiste verhouding met elkaar te combineren en te intergreren, ben je in staat om het juiste platform te realiseren.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer