Anthony D'Costa

"No-nonsense mentaliteit"

Dat kenmerkt Anthony D'Costa, Manager Operations

Anthony D'Costa is al bijna 20 jaar werkzaam binnen de IT-wereld. Ooit begonnen als projectmanager maar al snel de stap gemaakt naar Manager Operations en die rol is hem op zijn lijf geschreven. Hij faciliteert, stuurt en is daarnaast ook verantwoordelijk voor alle offertetrajecten. Anthony heeft de unit Development onder zijn hoede. Een echt gezelligheidsmens en hij bezorgt bij collega’s met enige regelmaat een grote glimlach op hun gezicht.
Terug naar het overzicht

Een greep uit onze posities in het veld...

Gezocht:

Microsoft Sales Executive (traineeship)

Rubicon biedt de echte sales topper een uniek traineeship aan voor een periode van één jaar. Wil jij jezelf ontwikkelen aan de hand van één van onze ervaren sales collega’s en een salescoach? Dan zijn we op zoek naar jou.

Lees meer
Gezocht:

Azure Cloud Architect

Als Azure Cloud Architect heb je een actieve rol in het transformeren van het cloud platform van onze klanten door het ontwerpen en implementeren van Microsoft Azure technologieën. Het combineren en integreren van IaaS en PaaS is jou dan ook niet onbekend.

Lees meer
Gezocht:

Azure Cloud Engineer

Het Azure platform is je thuisbasis en IaaS ken je als je broekzak. Networking kent weinig tot geen geheimen voor jou en je bent ook geen vreemde op het gebied van PaaS. Door IaaS en PaaS in de juiste verhouding met elkaar te combineren en te intergreren, ben je in staat om het juiste platform te realiseren.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer