Anthony D'Costa

"No-nonsense mentaliteit"

Dat kenmerkt Anthony D'Costa, Manager Operations

Anthony D'Costa is al bijna 20 jaar werkzaam binnen de IT-wereld. Ooit begonnen als projectmanager maar al snel de stap gemaakt naar Manager Operations en die rol is hem op zijn lijf geschreven. Hij faciliteert, stuurt en is daarnaast ook verantwoordelijk voor alle offertetrajecten. Anthony heeft de unit Development onder zijn hoede. Een echt gezelligheidsmens en hij bezorgt bij collega’s met enige regelmaat een grote glimlach op hun gezicht.
Terug naar het overzicht

Welke positie in het veld kies jij?

Gezocht:

Manager Finance

Je bent de financiële spil in de organisatie met een proactieve houding. Je wil van alle ontwikkelingen binnen de organisatie op de hoogte zijn en weet deze ontwikkelingen te vertalen naar de impact voor de financiële- en/of contractadministratie.

Lees meer
Gezocht:

Salesmanager Financieel & Commercieel

Als salesmanager Financieel en Commercieel ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele portfolio van Rubicon bij onze corporate financiële en commerciële klanten.

Lees meer
Gezocht:

Accountmanager Cloud Operations

Als accountmanager Cloud Operations ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele portfolio van Rubicon binnen ons Cloud Competence Center waarbij de nadruk uiteindelijk op Cloud Support ligt.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer