Jorryt de Vries

“Bouwen, dromen, inspireren, swingen, stilstaan en doorgaan.”

het levensmotto waarvoor Jorryt staat als persoon èn als Manager Operations bij Rubicon.

Na zijn opleiding Hogere Informatica is Jorryt begonnen als programmeur met web-technologieën als Coldfusion & PHP. Al snel daarna is hij met Microsoft .NET in aanraking gekomen en heeft hij diverse rollen als developer/consultant/architect/projectmanager gehad. Daarnaast heeft Jorryt ruim 10 jaar ervaring met SharePoint, CRM, Office 365 & Dynamics 365. Jorryt is van nature nieuwsgierig en heeft altijd de affiniteit met techniek behouden. Hij is sociaal, energiek en hij staat voor zijn mensen.Terug naar het overzicht

Welke positie in het veld kies jij?

Gezocht:

Manager Finance

Je bent de financiële spil in de organisatie met een proactieve houding. Je wil van alle ontwikkelingen binnen de organisatie op de hoogte zijn en weet deze ontwikkelingen te vertalen naar de impact voor de financiële- en/of contractadministratie.

Lees meer
Gezocht:

Salesmanager Financieel & Commercieel

Als salesmanager Financieel en Commercieel ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele portfolio van Rubicon bij onze corporate financiële en commerciële klanten.

Lees meer
Gezocht:

Accountmanager Cloud Operations

Als accountmanager Cloud Operations ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele portfolio van Rubicon binnen ons Cloud Competence Center waarbij de nadruk uiteindelijk op Cloud Support ligt.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer