Jorryt de Vries

“Bouwen, dromen, inspireren, swingen, stilstaan en doorgaan.”

het levensmotto waarvoor Jorryt staat als persoon èn als Manager Operations bij Rubicon.

Na zijn opleiding Hogere Informatica is Jorryt begonnen als programmeur met web-technologieën als Coldfusion & PHP. Al snel daarna is hij met Microsoft .NET in aanraking gekomen en heeft hij diverse rollen als developer/consultant/architect/projectmanager gehad. Daarnaast heeft Jorryt ruim 10 jaar ervaring met SharePoint, CRM, Office 365 & Dynamics 365. Jorryt is van nature nieuwsgierig en heeft altijd de affiniteit met techniek behouden. Hij is sociaal, energiek en hij staat voor zijn mensen.Terug naar het overzicht

Een greep uit onze posities in het veld...

Gezocht:

Office 365 consultant

Als Office 365 consultant sta jij voor adoptie. ​Je bent de Office 365 expert die de functionele en technische mogelijkheden van het platform kent. Daarnaast weet je de klant over de inzet van deze mogelijkheden te adviseren.

Lees meer
Gezocht:

Data scientist

In projecten is het belangrijk om de alsmaar groeiende keten van data slim en creatief te kunnen combineren. Zodoende creëren we steeds waardevollere dataproducten en voor dat gedeelte van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

Lees meer
Gezocht:

Lead consultant Dynamics 365

Binnen #TeamD365 vervul je een belangrijke rol tussen IT en de business van onze opdrachtgevers. Vanuit je technische expertise integreer je Dynamics 365 oplossingen. Business analisten zien je als vraagbaak. Je bent een graag geziene adviseur/inspirator op het gebied van Dynamics 365 en Azure-raakvlakken.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer