Martin Braaksma

"Face Forward!"

aldus Martin Braaksma, Manager Operations

Martin Braaksma is lang geleden begonnen als programmeur, daarna heeft hij zich als projectmanager ontwikkeld tot Manager Operations. Martin regelt al het reilen en zeilen van de cluster Office 365, Dynamics 365, Cloud Advisory en het beheerteam. Zijn roots liggen in het oosten van het land en in zijn vrije tijd is hij fanatiek tennisser en golfer. Martin is recht door zee en kan regelmatig onverwacht scherp uit de hoek komen. 
Terug naar het overzicht

Welke positie in het veld kies jij?

Gezocht:

Manager Finance

Je bent de financiële spil in de organisatie met een proactieve houding. Je wil van alle ontwikkelingen binnen de organisatie op de hoogte zijn en weet deze ontwikkelingen te vertalen naar de impact voor de financiële- en/of contractadministratie.

Lees meer
Gezocht:

Salesmanager Financieel & Commercieel

Als salesmanager Financieel en Commercieel ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele portfolio van Rubicon bij onze corporate financiële en commerciële klanten.

Lees meer
Gezocht:

Accountmanager Cloud Operations

Als accountmanager Cloud Operations ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele portfolio van Rubicon binnen ons Cloud Competence Center waarbij de nadruk uiteindelijk op Cloud Support ligt.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer