Rens Eijgermans

"Leren... en weer opstaan"

aldus Rens Eijgermans, Manager Operations

Rens Eijgermans heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de IT-wereld. In het verleden in rollen als directeur, ondernemer en in zijn huidige functie Manager Operations is hij gepokt en gemazeld. Binnen Rubicon heeft Rens de Data & Mobile units onder zijn hoede. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle inzetverplichtingen. Met zijn humor en Brabantse gezelligheid is hij naast het werk ook een goede sparringpartner.
Terug naar het overzicht

Een greep uit onze posities in het veld...

Gezocht:

Microsoft Sales Executive (traineeship)

Rubicon biedt de echte sales topper een uniek traineeship aan voor een periode van één jaar. Wil jij jezelf ontwikkelen aan de hand van één van onze ervaren sales collega’s en een salescoach? Dan zijn we op zoek naar jou.

Lees meer
Gezocht:

Azure Cloud Architect

Als Azure Cloud Architect heb je een actieve rol in het transformeren van het cloud platform van onze klanten door het ontwerpen en implementeren van Microsoft Azure technologieën. Het combineren en integreren van IaaS en PaaS is jou dan ook niet onbekend.

Lees meer
Gezocht:

Azure Cloud Engineer

Het Azure platform is je thuisbasis en IaaS ken je als je broekzak. Networking kent weinig tot geen geheimen voor jou en je bent ook geen vreemde op het gebied van PaaS. Door IaaS en PaaS in de juiste verhouding met elkaar te combineren en te intergreren, ben je in staat om het juiste platform te realiseren.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer