Ruud Jacobs

"Bij Rubicon staan innovatie en deskundigheid centraal. Ik loop altijd mee met de laatste technologische ontwikkelingen."

Ruud Jacobs | BI Consultant

"Na mijn afstuderen wist ik dat ik binnen Data en Analytics wilde werken. Na enkele jaren in de consultancy merkte ik dat niet alleen de klussen bepalend zijn voor het plezier en de energie die ik uit mijn werk haal, maar ook de focus en cultuur binnen een organisatie. Bij mijn overstap naar Rubicon kwamen voor mij alle pluspunten in balans: focus op inhoud, ruimte voor ontwikkeling van je technische expertise en het tempo, de uitdaging en de afwisseling van consultancy.

Wat ik mooi vind aan Rubicon is de ruimte voor je kennisontwikkeling, vooral op technisch vlak. Wanneer ik een interessante cursus zie, is budget geen probleem. Als middelgroot bedrijf zijn de lijntjes ook kort en kan ik makkelijk een kijkje in de keuken nemen bij andere vakgebieden. Zo kan ik als (data) collega aanhaken bij Kubernetes workshops van ons development cluster of de Azure-governance learn & shares van ons Cloud Management Center. De focus op cloud-native maakt dat projecten bij Rubicon vaak innovatief zijn en dat ik opgedane kennis daadwerkelijk kan toepassen in de praktijk."

Rubi Crew Ruud Jacobs


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Employee Success Manager

Krijg jij energie van het begeleiden en coachen van medewerkers? Ben jij op je plek in een spilfunctie binnen het bedrijf? Ben jij een bedreven regelaar die de zakelijke kant niet uit het oog verliest? Dan ben jij dé nieuwe Employee Success Manager (ESM) van Rubicon. Wij zijn op zoek naar een collega die ons ESM-team komt versterken.

Lees meer
Gezocht:

Scrum Master

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het succesvol toepassen van Agile werken binnen een multidisciplinair team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het opleveren van oplossingen bij onze enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Azure Cloud Engineer Managed Services

Als Azure Cloud Engineer werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer