Ruud Jacobs

"Bij Rubicon staan innovatie en deskundigheid centraal. Ik loop altijd mee met de laatste technologische ontwikkelingen."

Ruud Jacobs | BI Consultant

"Na mijn afstuderen wist ik dat ik binnen Data en Analytics wilde werken. Na enkele jaren in de consultancy merkte ik dat niet alleen de klussen bepalend zijn voor het plezier en de energie die ik uit mijn werk haal, maar ook de focus en cultuur binnen een organisatie. Bij mijn overstap naar Rubicon kwamen voor mij alle pluspunten in balans: focus op inhoud, ruimte voor ontwikkeling van je technische expertise en het tempo, de uitdaging en de afwisseling van consultancy.

Wat ik mooi vind aan Rubicon is de ruimte voor je kennisontwikkeling, vooral op technisch vlak. Wanneer ik een interessante cursus zie, is budget geen probleem. Als middelgroot bedrijf zijn de lijntjes ook kort en kan ik makkelijk een kijkje in de keuken nemen bij andere vakgebieden. Zo kan ik als (data) collega aanhaken bij Kubernetes workshops van ons development cluster of de Azure-governance learn & shares van ons Cloud Management Center. De focus op cloud-native maakt dat projecten bij Rubicon vaak innovatief zijn en dat ik opgedane kennis daadwerkelijk kan toepassen in de praktijk."

Rubi Crew Ruud Jacobs


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Integration Consultant

Werk jij graag in een Agile DevOps team aan grote Enterprise projecten?

Lees meer
Gezocht:

Azure Developer

Werk jij graag in een Agile DevOps team en loop je warm voor Azure en Containerization?

Lees meer
Gezocht:

.NET Back-end Developer

Werk jij graag in een Agile DevOps team en bepaal je graag zelf de richting van je carrière?

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer