Seth Snel

“Als individu haal je doelen, een team behaalt mijlpalen.”

Seth Snel | .NET Developer

"Bij Rubicon word je uitgedaagd om voorbij het bekende en vertrouwde te kijken. Je persoonlijke carrière doet ertoe. Want Rubicon ziet in dat persoonlijke groei de drijvende factor is achter groei van het bedrijf. 

In mijn vorige positie was ik vooral gericht op de uitvoering van mijn taak. Hierdoor was het door ontwikkelen en specialiseren in het slop geraakt. Ik miste bijvoorbeeld bepaalde vaardigheden in het schrijven van Unit Tests. Dit heb ik eerlijk aangekaart in het sollicitatiegesprek met Rubicon. 

Rubicon heeft kwaliteit hoog in het vandaal staan, maar kijkt ook naar de persoon. Door mijn manager word ik ondersteund om weer de focus op ontwikkeling te leggen. Dit heeft mij de boost gegeven meer uit mijn carrière te halen. Samen kom je verder!"

Rubi Crew Member Seth Snel Aan Het Woord


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Employee Success Manager

Krijg jij energie van het begeleiden en coachen van medewerkers? Ben jij op je plek in een spilfunctie binnen het bedrijf? Ben jij een bedreven regelaar die de zakelijke kant niet uit het oog verliest? Dan ben jij dé nieuwe Employee Success Manager (ESM) van Rubicon. Wij zijn op zoek naar een collega die ons ESM-team komt versterken.

Lees meer
Gezocht:

Scrum Master

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het succesvol toepassen van Agile werken binnen een multidisciplinair team. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het opleveren van oplossingen bij onze enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Azure Cloud Engineer Managed Services

Als Azure Cloud Engineer werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer