Wessel Beulink

"Een organisatie die mijn ambities & passie naleeft en een gepassioneerd deskundig team heeft waarmee ik samenwerk aan de ontwikkeling van een innovatieve toekomst.”

Wessel Beulink | .NET Developer

"Vanaf het begin van mijn carrière ligt mijn focus op nieuwe dingen leren, innovatie en software. Eén van de essentiële onderdelen binnen innoveren is naast de juiste kennis een gepassioneerd team en samenwerking. Na een carrièrestart als software ontwikkelaar voor het automatiseren van cruciale bedrijfsvoeringprocessen, kwam ik al snel in de stroom van innovatieve projecten. Mijn passie om organisaties te helpen verbeteren en een stap verder te zetten, maakten mij al snel een consultant.

Als consultant ben ik altijd op zoek naar nieuwe technologieën en kennis, dit bracht mij bij Rubicon. De organisatie die niet alleen mijn ambities en passie naleeft, maar ook het gepassioneerde team met de deskundigheid heeft om samen te ontwikkelen aan een innovatieve toekomst. Waar voorheen geen satisfactie aan kon worden gegeven, is inmiddels oranje gekleurd door Rubicon!"

Rubi Crew Wessel Beulink


Terug naar het overzicht

Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Integration Consultant

Werk jij graag in een Agile DevOps team aan grote Enterprise projecten?

Lees meer
Gezocht:

Azure Developer

Werk jij graag in een Agile DevOps team en loop je warm voor Azure en Containerization?

Lees meer
Gezocht:

.NET Back-end Developer

Werk jij graag in een Agile DevOps team en bepaal je graag zelf de richting van je carrière?

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer