Data

Werken aan top class BI oplossingen met de nieuwste cloud native technieken

#TeamData

Data ombouwen naar informatie, daar lopen wij warm voor! Elke maatwerkoplossing heeft één ding gemeen: alles in de cloud. Van architectuur tot en met deployment, wij bedienen alle facetten voor onze klanten om de oplossingen te kunnen realiseren. En daarbij stopt het niet, ook de adoptie kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij staan achter onze oplossingen en zijn pas content als de klant ze gebruikt en tevreden is. Onze wereld speelt zich af van boardroom tot operations, overal waar actionable information van belang is in de markten Finance, Overheid en de grotere Profit-organisaties. Omdat ons #TeamData bestaat uit louter mensen met ruime ervaring, worden we met name gevraagd om op de sleutelposities bij onze klanten te acteren. Met al deze ervaring aan boord, zijn we ons bewust dat kennisdeling het verschil maakt, dus daaraan besteden we ruim aandacht.

#JointheRubicrew

Om de complexe wereld wat overzichtelijker te maken en de klantdoelen te bereiken, hebben wij 4 rollen gedefinieerd: Data Platform expert, Data Engineer, Power BI consultant en Data Architect. In alle rollen kun je doorgroeien naar een echt senior level of zelfs Arealead. Deze laatste is medeverantwoordelijk voor de technische competentie-ontwikkeling binnen #TeamData. Onze top line consultants en principals blinken uit omdat zij naast hun technische bagage ook over een grote dosis soft skills beschikken. Zij worden ingezet op onze voortrajecten en PSA’s. Leuke detail: al onze principals komen uit onze eigen opleiding.

Join us in the cloud

Gezocht:

IT Resourcing Specialist

Als IT Resourcing Specialist bouw je mee aan het succes van de organisatie. Je wordt onderdeel van het Business Development team en bent verantwoordelijk voor het invullen van de senior freelance rollen van onze vaste klanten.

Lees meer
Gezocht:

People Manager / Employee Success Manager

Je hebt een faciliterende rol voor jouw mensen. Je begeleidt ze in hun carrière, zorgt dat ze een opdracht krijgen die aansluit bij hun ambitie en faciliteert ontwikkeling op individuele wijze. Je weet als geen ander je mensen te enthousiasmeren en een positief Rubicon gevoel over te brengen.

Lees meer
Gezocht:

Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager in ons Cloud Management Center heb je een cruciale rol in de dienstverlening van onze managed services. Je hebt de regie over een aantal klanten en bent verantwoordelijk voor de planning en levering van de projecten en diensten bij deze relaties.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer