Data

Werken aan top class BI oplossingen met de nieuwste cloud native technieken

#TeamData

Data ombouwen naar informatie, daar lopen wij warm voor! Elke maatwerkoplossing heeft één ding gemeen: alles in de cloud. Van architectuur tot en met deployment, wij bedienen alle facetten voor onze klanten om de oplossingen te kunnen realiseren. En daarbij stopt het niet, ook de adoptie kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij staan achter onze oplossingen en zijn pas content als de klant ze gebruikt en tevreden is. Onze wereld speelt zich af van boardroom tot operations, overal waar actionable information van belang is in de markten Finance, Overheid en de grotere Profit-organisaties. Omdat ons #TeamData bestaat uit louter mensen met ruime ervaring, worden we met name gevraagd om op de sleutelposities bij onze klanten te acteren. Met al deze ervaring aan boord, zijn we ons bewust dat kennisdeling het verschil maakt, dus daaraan besteden we ruim aandacht.

#JointheRubicrew

Om de complexe wereld wat overzichtelijker te maken en de klantdoelen te bereiken, hebben wij 4 rollen gedefinieerd: Data Platform expert, Data Engineer, Power BI consultant en Data Architect. In alle rollen kun je doorgroeien naar een echt senior level of zelfs Arealead. Deze laatste is medeverantwoordelijk voor de technische competentie-ontwikkeling binnen #TeamData. Onze top line consultants en principals blinken uit omdat zij naast hun technische bagage ook over een grote dosis soft skills beschikken. Zij worden ingezet op onze voortrajecten en PSA’s. Leuke detail: al onze principals komen uit onze eigen opleiding.

Join us in the cloud

Gezocht:

Azure Engineer managed services

Als Azure Engineer managed services werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer
Gezocht:

Enterprise Data Architect

Als sparringpartner voor IT-Management en directies van grote en middelgrote organisaties, adviseer je over de mogelijkheden om datagedreven werken op een hoger niveau te krijgen. Je helpt klanten onder andere met de data-architectuur, data governance, benodigde organisatie (onder andere DevOps) en het ontwikkelen van IT- en data-diensten.

Lees meer
Gezocht:

Microsoft 365 managed services beheer consultant

Als Microsoft 365 managed services beheer consultant werk je binnen het Rubicon Cloud Management Center op een vaste standplaats in Leusden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Managed Services voor onze Enterprise klanten.

Lees meer

Join the RubiCrew!

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer