Data

Maak jij het verschil met data?

#TeamData

Data ombouwen naar informatie, daar lopen wij warm voor! Elke maatwerkoplossing heeft één ding gemeen: alles in de cloud. Onder het motto 'durf te vragen' komen wij verder met onze Top Class Engineering klanten.

#DeAanvoerder

Een echte aanpakker met een no-nonsense mentaliteit. Dat is Rens Eijgermans, Manager Operations Data. Wil je weten wat zijn drijfveer is? Lees hier meer.

#JointheRubicrew

Voor iemand met een specialisme in data hebben wij altijd plek! Waar ligt jouw passie? Weet je waar je naar toe wil? We maken graag kennis met jou.


Een greep uit onze posities in het veld...

Gezocht:

Data professional cloud

Cloud-only is ons motto. Jij loopt warm voor Azure Data Lake, SQL, Analysis Services & Power BI.

Lees meer
Gezocht:

Business Intelligence consultant

Je vult een zeer veelzijdig takenpakket in met strategische impact op de organisatie van onze opdrachtgevers in de zorg-, logistieke- en opleidingensector, zakelijke dienstverlening of bancaire/verzekeringswereld. Je adviseert, maakt architectuur en realiseert van technisch en functioneel ontwerp tot BI-oplossingen.

Lees meer
Gezocht:

Data scientist

In projecten is het belangrijk om de alsmaar groeiende keten van data slim en creatief te kunnen combineren. Zodoende creëren we steeds waardevollere dataproducten en voor dat gedeelte van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer