Development

Sta jij te trappelen voor gave Cloud Native development opdrachten bij enterprise organisaties?

#TeamAzureDevelopment

Loop jij ook warm voor Azure DevOps, Logic Apps, Cosmos DB en Azure Functions? Werkend in de cloud komt ons development-team het beste tot zijn recht. Van architectuur tot en met development, de hele ontwikkelstraat is aan een Rubiconner besteed. Join the team!

#TeamAWSDevelopment

Voor AWS API Gateway, DynamoDB en Lambda lopen wij warm. Wil jij niet langer iedere dag naar jouw opdracht met oude technieken? Wil je werken met de nieuwste AWS technologieën? En kunnen kiezen uit écht gave opdrachten bij Enterprise klanten? Binnen het AWS Development team ben je onderdeel van een groep collega's die passie voor het vak ademen en met enkel senior expertise de klantorganisaties naar een hoger niveau brengen. Join the team!

#JoinTheRubicrew

Naar een development-kampioen zijn wij altijd op zoek. Wat wil je vinden als je de volgende stap in jouw loopbaan zet? Wat vind jij echt belangrijk? Ga in gesprek met een Rubiconner. 

#DeCoach

De motivator van jouw team? Dat is Anthony D'Costa, Manager Operations Development. Weten waarvoor hij warm loopt? Klik hier.


Een greep uit onze posities in het veld...

Gezocht:

.NET Azure Developer

Cloud-only is ons motto. Voor Azure DevOps, Logic Apps, Cosmos DB en Azure Functions loop jij warm.

Lees meer
Gezocht:

AWS Developer

Cloud-Only is ons motto. Voor AWS API Gateway, DynamoDB Lambda loop jij warm.

Lees meer
Gezocht:

Lead developer SharePoint

Naast inhoudelijk professional op het gebied van de nieuwste SharePoint- en .NET-technologie ben je ook de technical lead binnen projecten.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer