Mobile

Grafisch gelikte en functioneel slimme apps voor de grootste organisaties

Het ontwikkelen van native apps vanuit een techniek naar meerdere mobiele platforms is door Rubicon al jaren geleden opgepakt. Onze grote mobile development-competentie met Xamarin als technologie bewijst dit. Rubicon ontwikkelt en beheert mobile apps voor de grootste organisaties binnen Nederland. Grafisch gelikte en functioneel slimme apps die draaien op Apple-, Android- en Windows-devices. Als mobile developer kijk je net wat verder als het gaat om usability en het implementeren van een goede user interface. De kracht zit hem echter in het feit dat onze developers weten hoe je apps integreert met de omgevingen van klanten. Je ontwikkelt de apps met de toekomst in het vizier. Je weet wat application lifecycle betekent en apps worden vanaf de grond ontwikkeld op onderhoudbaarheid. Nu Xamarin onderdeel is van Microsoft, zal mobile development een nog snellere vlucht nemen. Android- en iOS-ontwikkelaars opgelet, de Microsoft mobile-ontwikkelaars komen eraan. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Een greep uit onze vacatures

Gezocht:

Android developer

​Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Android developer met een grote affiniteit voor de nieuwste ontwikkelingen en tools. Technologie is je passie en je bent gedreven om je kennis continue te verbreden.

Lees meer
Gezocht:

iOS developer

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven iOS developer met grote affiniteit voor de nieuwste ontwikkelingen en tools. Technologie is je passie en je bent gedreven om je kennis continue te verbreden.

Lees meer
Gezocht:

Mobile developer Xamarin

Samen met collega developers houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van mobile apps die in Microsoft .NET gebouwd zijn met Xamarin, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer