Mobile

Wil jij ook grafisch gelikte en functioneel slimme apps voor de grootste organisaties bouwen?

#TeamMobileDev

Van iOS, Android tot Xamarin. Ons mobile team knows! Grote enterprise apps, al dan niet 'public facing', met koppelingen naar complexe back-end systemen zijn aan ons besteed.

#DeCoach

Een echte aanpakker met een no-nonsense mentaliteit. Dat is Rens Eijgermans, Manager Operations Data. Wil je weten wat zijn drijfveer is? Lees hier meer.

#JoinTheRubicrew

Is 'mobile first' jouw motto? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw talent, vakkennis en ambitie benutten en verder ontwikkelen? Maak kennis met Rubicon.

Een greep uit onze posities in het veld...

Gezocht:

iOS developer

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven iOS developer met grote affiniteit voor de nieuwste ontwikkelingen en tools. Technologie is je passie en je bent gedreven om je kennis continue te verbreden.

Lees meer
Gezocht:

Mobile developer Xamarin

Samen met collega developers houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van mobile apps die in Microsoft .NET gebouwd zijn met Xamarin, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten.

Lees meer
Gezocht:

Android developer

​Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Android developer met een grote affiniteit voor de nieuwste ontwikkelingen en tools. Technologie is je passie en je bent gedreven om je kennis continue te verbreden.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer