Office en Dynamics 365

Gaan jouw handen jeuken van Office 365 en Dynamics 365?

#TeamOffice365/Dynamics365

Office 365 is hét centrale station voor de medewerkers van een bedrijf. Iedereen komt er langs en vertrekt naar de gewenste bestemming.

#JoinTheRubicrew

Voor een 365-kampioen hebben wij altijd plek. Wat wil je vinden als je de volgende stap in jouw loopbaan zet? Wat vind jij echt belangrijk? Ga in gesprek met een Rubiconner.

Een greep uit onze posities in het veld...

Gezocht:

Office 365 consultant

Als Office 365 consultant sta jij voor adoptie. ​Je bent de Office 365 expert die de functionele en technische mogelijkheden van het platform kent. Daarnaast weet je de klant over de inzet van deze mogelijkheden te adviseren.

Lees meer
Gezocht:

.NET Dynamics 365 expert

Binnen #TeamD365 vervul je een belangrijke rol tussen IT en de business van onze opdrachtgevers. Vanuit je technische expertise realiseer je Dynamics 365 oplossingen. Business analisten zien je als vraagbaak. Je bent dé expert op de diverse elementen van Dynamics 365 en .NET raakvlakken.

Lees meer
Gezocht:

Lead consultant Dynamics 365

Binnen #TeamD365 vervul je een belangrijke rol tussen IT en de business van onze opdrachtgevers. Vanuit je technische expertise integreer je Dynamics 365 oplossingen. Business analisten zien je als vraagbaak. Je bent een graag geziene adviseur/inspirator op het gebied van Dynamics 365 en Azure-raakvlakken.

Lees meer

Wil je een open sollicitatie sturen?

Kies…

Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Privacy Statement   |   Disclaimer